Veelgestelde vragen

Heb je een vraag voor ons? Wij beantwoorden hem graag voor je. Je mag ons altijd een berichtje sturen. Wil je nog sneller antwoord en is het een simpele vraag? Dan hebben we hem misschien hieronder al voor je beantwoord. Zo niet horen we natuurlijk graag van je!

Na het afbakken is het brood het beste te bewaren net als “gewoon” brood. In een plastic zakje op een droge afgesloten plaats.

Onze producten zijn 4 á 5 dagen houdbaar na het afbakken.
U kunt het brood invriezen, het beste is dit voor het afbakken te doen. Toch is het ook mogelijk om het brood eerst af te bakken en daarna in te vriezen.
De zuurstofarm-verpakte broden en half afgebakken broden hebben een minimale t.h.t. van 25 dagen, droog bewaard en niet te warm. Ook kunnen de broden direct na ontvangst worden ingevroren, dan geldt er een t.h.t. van 2 maanden (vanaf moment van invriezen)
Op de verpakking van het brood staat een omschrijving hoe het product af te bakken. Let erop dat elke oven anders bakt, daarom bij de eerste keer afbakken wat extra aandacht.
Dit betekent dat wij het op de bakkerij al gedeeltelijk hebben afgebakken, u hoeft het thuis dan alleen nog even af te bakken.
Ja, wij leveren ook in België. Let op, verzendtarief ligt wel hoger dan in Nederland.
Volledig afgebakken brood wordt op dezelfde dag dat het gebakken is verzonden. Brood dat u thuis nog kunt afbakken is zuurstof-arm verpakt of halfgebakken verpakt. Hierdoor blijft het brood als u het brood ontvangt +/- 20 dagen houdbaar voordat het afgebakken wordt voor consumptie.
Onze bestellingen worden via DHL verzonden

Vervelend om te horen! Neem contact met ons op en we zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.